weer meer bedrijven aan start van appelloop

Bedrijven uit de gemeente Olst-Wijhe en omgeving kunnen op 14 september wederom hun krachten meten op de jaarlijkse Appelloop. Dit is het derde jaar dat er een bedrijvenloop is gekoppeld aan de Appelloop.

Het eerste jaar waren er twaalf teams en het tweede jaar bestond de deelname uit twintig teams. Er wordt vanuit gegaan dat de groei zich doorzet. De grote vraag is of ook dit jaar het team van de Rabobank het team van Jansen Venneboer achter zich kan houden, of zal het damesteam van Carinova een gooi doen naar de eerste plaats.

Teams bestaande uit alleen dames krijgen vijftien procent aftrek van de tijd! De teams kunnen bestaan uit drie, vier of vijf deelnemers. De tijd van de drie snelste lopers van een team wordt bij elkaar opgeteld.

De bedrijventeams kunnen zich aanmelden via staging2.appelloop.nl en het is ook mogelijk je team via de mail aan te melden bij Frans Haarhuis, franshaarhuis@hotmail.com. Het is belangrijk dat naast de voor- en achternaam, het geslacht en de woonplaats van de deelnemende lopers worden opgegeven. Het inschrijven van een team kost 50 euro (voor 1 juli 45 euro). De inschrijving sluit op 1 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.