wedstrijd van de week sdol marienveld

De laatste (voetbal)Wedstrijd van de Week van dit seizoen is het nacompetitieduel tussen Mariënveld en SDOL. De Luttenbergers knokken voor lijfsbehoud in de Vijfde Klasse, want na een ongelukkig seizoen lijkt de machine van SDOL eindelijk op stoom.

In twee nacompetitieduels zette de ploeg uit Luttenberg Socii met grote cijfers aan de kant. Over twee wedstrijden genomen werd het maar liefst 9-2 voor SDOL. De ene partij werd het 4-1, de andere partij 5-1. Met andere woorden: De ploeg uit de Parel van Salland heeft zijn scorend vermogen weer gevonden, zo lijkt.

In de laatste wedstrijd van de nacompetitie moet SDOL het opnemen tegen Mariënvelde. De beslissingswedstrijd wordt gespeeld op neutraal terrein, te weten de sportvelden van ABS in Bathmen. Aftrap is zondag om 14.30 uur.

iconSDOLMarienveldicon

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 5 juni 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.