Home / archiefcentraal / wandelen voor een appeltje

wandelen voor een appeltje

Twee makelaars van Vrielink Makelaars uit Diepenveen deelde op de laatste avond van de Olster avondvierdaagse een ‘appeltje voor de dorst’ uit aan alle 500 wandelaars. Die hadden natuurlijk wel zin in een appeltje.

De laatste jaren komt er steeds meer steun vanuit het bedrijfsleven die op een leuke manier de avond4daagse sponsort. Ook Vrielink Makelaars droeg hier dit jaar dus haar steentje aan bij. Zo stonden de twee makelaars al de avond ervoor in het Worpplantsoen om aan de wandelaars van de Deventer avond4daagse ruim 2.200 appels uit te delen.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.