vv heino en sv heeten treffen elkaar niet

VV Heino treft Wijhe ’92 overigens wel weer. Heino is bij de Wijhenaren in de competitie beland. In de Tweede Klasse J spelen aanstaand seizoen maar liefst drie degradanten uit de Eerste Klasse (Epe, Albatross en WSV) en drie promovendi (Luctor et Emergo, Victoria ’28 en uiteraard Heino zelf).

SV Heeten is ingedeeld in de Tweede Klasse I. Daarin treft het onder meer SC Bemmel, FC Presikhaaf en Silvolde. Naast Heeten spelen er nog vier promovendi in de competitie. Dat zijn Concordia Wehl, DCS, Leones en Rood Wit. In de competitie spelen geen degradanten.

De volledige (voorlopige) indelingen vind je in de bijlage van dit artikel.

Update: De definitieve indeling vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.