voorverkoop hoftheater gaat razend snel

Wie volgend seizoen nog naar zijn voorkeursoptreden in het Hoftheater wil, moet opschieten, want de voorverkoop loopt als een speer. Wie het eerst komt…

De kans dat je nog kaarten kunt bemachtigen voor Daniël Lohues is inmiddels wel zeer klein geworden. Maar er zijn bijvoorbeeld nu nog plaatsen beschikbaar voor: Familiemusical Minoes, Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!, Deep River Quartet, Kasper van Kooten, Normaal Coverband, Arjan Ederveen, Stef Bos, Ernesto, Marcellino & Finkers, Montezuma’s Revenge, Carel Kraayenhof, Ernst Daniël Smidt, Wouter Hamel, Enge Buren, Femmage, Dolf Jansen, Liedjes van Robert Long, Purper, Javier Guzman, DI-RECT, Ode aan de Wierdense Revue, BZN Tibute Band, De Wereldband en nog vele anderen.

Zie voor meer info staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.