voorproefje ribs en blues bij raalteplaza

Voor het eerst is RaaltePlaza de hoofdsponsor van het 15de Ribs & Blues festival. Om dit te vieren wordt in het Hemelvaartsweekeinde op de parkeerplaats aan de Heesweg een smakelijke en feestelijke voorproeverij gehouden. Zo kan er een BBQ ter waarde van 259 euro worden gewonnen en kan je meteen aansluiten bij een demonstratie barbecueën.

Verder zijn er vijftien speciale VIP-kaarten voor Ribs & Blues te winnen voor een exclusief kijkje achter de schermen en een Meet & Greet met de bands. Ook zijn er nog vijftien vrijkaarten voor de Pinkster Party Raalte op 11 juni te winnen. Daarbij houdt Welkoop tijdens de voorproeverij een grote plantenmarkt, zijn er verschillende kinderactiviteiten, een demonstratie sport en beweging van Vital Centre en kan je een balletje trappen met Intersport Schutte. Bij zowel Formido als Welkoop, Woonstudio en Otak zijn deze drie dagen ook nog een groot aantal aanbiedingen met kortingen van 15%, 20% of 25%.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.