volop tuinen bekijken tijdens open tuinendag

Groei en Bloei Salland organiseert op 25 en 26 juni Open Tuindagen in Heeten, Lemelerveld, Luttenberg en Mariënheem. Tijdens deze dagen kan je tien particuliere tuinen en tien modeltuinen van 10.00 uur tot 17.00 uur bekijken.

De deelnemers aan de Open Tuindagen hebben vooral lol aan het tuinieren en natuurlijk ook groene vingers, maar ze zijn volgens zichzelf geen expert op tuingebied. Ze vinden het leuk om iets van hun hobby te laten zien en hun ervaring en enthousiasme te delen.

De openstelling van de tuinen is bedoeld voor mensen, die zelf plezier beleven aan tuinieren en graag eens bij een ander willen “binnenkijken”. Je kan uit de nieuwsbrief van Groei en Bloei afdeling Salland een speciale Open Tuinroute vinden.

De nieuwsbrief met Open Tuinroute, is vanaf 10 juni voor 4 euro verkrijgbaar aan de balie van de VVV/ANWB Raalte en bij de VVV in Heino. Ook is de nieuwsbrief verkrijgbaar bij Tuin Ton Alferink in Lemelerveld. De nieuwsbrief is ook je toegangsbewijs voor maximaal twee personen. Er kunnen geen huisdieren en kleine kinderen worden toegelaten tot de tuinen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.