voetbalteam reimink nu verder onder joop elders

Joop Elders sanitair heeft het voetbalteam Reimink weten te strikken. Reimink, de huidige houder van de sportiviteitsbeker van het Leo Weghorst toernooi, is er g blij met de nieuwe sponsor. Vorig jaar wist het team nog op een indrukwekkende wijze de beker te veroveren.

Het toernooi is op 11 mei weer van start gegaan en bereikt de komende weken weer haar climax. Met nog vier wedstrijden te gaan staat Reimink, nu onder de nieuwe naam Elders, dit jaar op een gedeelde eerste plek in de verliezers poule. Ze kunnen nog altijd mee doen in de strijd voor de sportiviteitsbeker.

Op 10 juli is de finaledag, die traditiegetrouw wordt afgesloten met een feest in het restaurant van Leo Weghorst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.