voetbal school salland sluit eerste seizoen af

Voetbal School Salland (VSS) heeft het eerste seizoen succesvol afgesloten. De 25 deelnemers aan de voetbalopleiding, afkomstig uit heel Salland, hebben hun laatste training van dit seizoen gehad. Tijdens de trainingen werden, naast voetbalvaardigheden, ook sociale vaardigheden aangeleerd en verbeterd. Verder werd er aandacht besteed aan een gezonde leefstijl, zoals voeding en rust. Dit uiteraard onder begeleiding van ervaren trainers en een fysiotherapeut.

Om de opleiding verder te verbeteren hebben de initiatiefnemers Peter Reumer en Paul Vermeulen in mei een informatieavond voor ouders en verzorgers gehouden. Tijdens deze informatieavond werden de uitgangspunten en ervaringen besproken. Ouders konden vragen stellen en hun mening geven over de trainingsinhoud en de begeleiding. De ouders waren bijzonder tevreden over het programma. De tips voor verbetering zijn verwerkt in het programma voor komend seizoen.

Aan het eind van de opleiding is er ook een enquête gehouden onder de deelnemers. Hieruit blijkt dat de deelnemers zeer positief zijn over het programma. De VSS werd gemiddeld gewaardeerd met een 8. Alle deelnemers hebben op voetbaltechnisch gebied veel vooruitgang geboekt. Vooral de individuele aandacht en het stimuleren van zelfverantwoordelijkheid , respect en samenwerking met anderen werd gewaardeerd. Ook het speciale keeperprogramma kwam zeer positief uit de enquête.

In september start VSS met nieuwe opleidingen. De programma’s worden aangeboden op woensdag- en vrijdagmiddag op sportpark Tijenraan in Raalte. Jongens en meisjes vanaf 7 jaar kunnen zich opgeven via de website staging2.voetbalschoolsalland.nl of via e-mail.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.