vierde plek voor serco racing in hengelo gld

Het Serco Racingteam uit Lemelerveld heeft afgelopen weekend een vierde plek behaald tijdens de races in het Gelderse Hengelo. Onder toeziend oog van zo’n 120 sponsoren, supporters en relaties van Serco was het een prachtige racedag.

Op zondag was het gezellig druk in de Serco VIP-tent. Vanaf het terras hebben de gasten een prima uitzicht en zien ze Danny de Boer, die zich als tweede heeft weten te kwalificeren in de Dutch Superbikes, klaar staan voor de race op de eerste startrij. Danny is in eerste instantie goed weg en komt na de eerste ronde op de vierde plek voorbij. De Serco coureur krijgt vanaf de vijfde ronde te kampen met versnellingsbakproblemen. Hierdoor moet hij het gevecht om de derde podiumplaats aan zich voorbij laten gaan. Op het laatst is het nog even spannend of Danny zijn positie kan handhaven, maar zijn opgebouwde voorsprong blijkt genoeg om als vierde te worden afgevlagd.

Danny:”Het zit dit seizoen nog niet echt mee, de puzzelstukjes vallen maar niet op de juiste plek! Ik zit er elke keer dicht bij, maar door technische problemen en het gebrek aan voldoende grip heb ik nog niet de race kunnen rijden die ik graag wil laten zien. Ik heb er gelukkig wel alle vertrouwen in dat dit binnenkort goed komt”.

De volgende race is aankomend weekend tijdens de Pinksteren op het stratencircuit van Oss.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.