vier voorjaarskampioenen voor atc wijhe

De voorjaarscompetitie heeft de Wijhese tennisvereniging ATC maar liefst vier kampioenen opgeleverd. Vorige week zaterdag was het al raak voor het meisjesteam, afgelopen dinsdag vierden de dames 45+ hun kampioenschap, na een zege op nummer 2 uit Dalfsen.

Vervolgens was het afgelopen vrijdag de beurt aan het eerste heren team. Zij wonnen alles en ook in de laatste wedstrijd lieten ze er geen gras over groeien. Kampioen nummer drie voor ATC Wijhe.

Tenslotte werd het zaterdag heel spannend voor het eerste mixteam van de ATC Wijhe. Het was dringen bovenaan de ranglijst. PAF uit Zwolle en Emmeloord waren ook nog in de race. Wijhe verloor met 3-2, maar PAF won slechts met 3-2 en dat was te weinig voor de Blauwvingers. Emmeloord deed het wel goed, het won met 5-0 en kwam daarmee gelijk in punten met Wijhe. De uitslag van de onderlinge wedstrijd is dan bepalen en omdat die werd gewonnen werd mix 1uit Wijhe kampioen.

Bijna had ATC Wijhe een vijfde kampioen: het vrijdag-damesteam. Het team eindigde met evenveel punten als Ittersum bovenaan, maar Ittersum won de onderlinge wedstrijd en werd daardoor kampioen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.