veteranenontbijt op het gemeentehuis

Voor de derde keer houdt de gemeente Raalte op 18 juni een veteranenontbijt. De gemeente wil zo een blijk van erkenning en waardering geven aan alle veteranen in Raalte. Ook doen ze zo mee met de landelijke veteranendag, deze wordt op 25 juni gehouden.

Raalte kiest voor 18 juni zodat de veteranen ook nog deel kunnen nemen aan de landelijke veteranendag in Den Haag. Om 9.45 wordt iedereen die deelneemt aan het veteranen ontbijt verwacht in de publiekshal van het gemeentehuis. Om 10.00 uur wordt iedereen verwelkomd door burgemeester Zoon. Rond 12.00 uur is het ontbijt op.

Bij het veteraneninstituut staan 170 veteranen uit de gemeente Raalte ingeschreven. Ze hebben allemaal een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Het comité “Raalter Veteranen”, dat samen met de gemeente dit ontbijt organiseert, roept veteranen op die nog niet gereageerd hebben, dit alsnog te doen. Je deelname bevestigen kan nog tot 10 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.