verkoop folkloristisch salland festival start

De kaartverkoop voor het Salland Festival is van start gegaan. Bij de Raalter VVV kun je terecht voor toegang tot het 35ste internationaal folkloristisch Salland Festival dat van 23 tot en met 26 juni gehouden wordt op de Domineeskamp in Raalte.

Het was de afgelopen jaren al gebruikelijk dat kaarten voor de doelgroepvoorstellingen als de Meedansochtend en Zonnebloemmiddag vooraf bij onze organisatie werd besteld. Hiervoor zijn overigens (op dit moment) nog voldoende kaarten beschikbaar.

Nieuw is de reservering van kaarten voor met name de zondagmiddag. Inmiddels zijn 200 van de 400 beschikbare kaarten besteld. “Vandaar dat wij een ieder die wil komen genieten van internationale zang, dans en muziek oproepen tijdig kaarten te bestellen via de VVV of het formulier op onze website” aldus voorzitter Clemens Nieuwenhuis.

Dit lustrum festival belooft met groepen uit Zuid Afrika, Wit Rusland, Paaseiland, Slowakije, Oeganda, Letland, Turkije en Nederland een waar spektakel te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.