verbouwing bij ter haar en knock knock

Van stoere jeans tot chique maatpak, om het maar kort door de bocht te zeggen. De verbouwing is naar verwachting begin september afgerond. Momenteel is er een grote verbouwingsopruiming aan de gang, waarbij de kortingen oplopen tot 50 procent.

“We hadden al jaren plannen om de winkels intern aan te pakken”, vertelt Hugo ter Haar, die samen met zijn broer Martijn de scepter zwaait over de drie mannenmodezaken in het Raalter centrum. “Ten eerste willen we meer doorloop tussen de zaken te creëren. De klanten moeten zich nog gemakkelijker door de winkels kunnen begeven en de ruimtes worden meer een geheel. Het aanbod overlapt elkaar immers. Dat is ook de reden dat we alleen verder gaan met Knock Knock en Ter Haar Mode voor de man. De casualmode loopt tegenwoordig immers bijna gelijk op met de jeansmode.”

De interne verbouwing wordt uitgevoerd in vier fases. De werkzaamheden zijn begonnen aan de voorzijde van het pand van Knock Knock Jeansstore. Deze winkel is overigens nog wel geopend, maar alleen bereikbaar via de ingang van Ter Haar Casual. In de volgende fases worden de andere herenmodezaken aangepakt. De deuren gaan dus gefaseerd dicht. Vanaf eind juli zijn de herenmodezaken gesloten om vanaf begin september de deuren weer te openen.

“Wat totale winkelvloeroppervlakte betreft, maken we zo meteen ook een kleine winst”, vertelt Hugo. “Enkele kantoorruimtes verhuizen naar de eerste verdieping. De winkels krijgen bovendien ook een veel ruimtelijkere inrichting.” Wat het interieur betreft, belooft Hugo veel moois. “We hebben in de afgelopen periode natuurlijk goed onze ogen de kost gegeven. We werken samen met een enorm goede interieurbouwer. Als het gaat om Knock Knock kan ik wel verklappen dat we verder gaan in de huidige stijl. De inrichting van die zaak was altijd al goed voor veel complimenten en het zal dus een mooie en stoere jeansstore blijven.”

In verband met de verbouwing is er momenteel een grote opruimingsverkoop aan de gang. De kortingen lopen op tot 50 procent. “En daarbij gaat het dus niet om restpartijen”, benadrukt Hugo. “We verkopen de huidige collecties tegen erg lage prijzen. Dat gaat er voor ons ook kort langs, maar dat hebben we graag over voor de toekomst. Raalte kan er van op aan dat we alles uit de kast zullen halen om alle mannen uit de regio een totaalpakket aan herenmode te bieden.”

Ter Haar Mode voor de Man, Knock Knock en Ter Haar Casual zijn te vinden aan de Marktstraat 9a en 11. Meer informatie op staging2.terhaarmode.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.