veil je eigen spullen tijdens het erfhuus

Voor het Erfhuus, de veiling op de vrijdagmiddag tijdens de Pompdagen, is de organisatie op zoek naar originele, aparte en bijzondere spullen die geveild mogen worden. Het mag van alles zijn. Oud, nieuw, voor buiten of voor binnen.

Heeft u gereedschap, iets voor in de keuken, een oude brommer of fiets, iets van antiek, een schilderij, stoeltje of een beeld voor in de tuin? Het mag en kan van alles zijn.

Durft u het aan om iets tijdens de Heinose veiling van de hand te doen? Mail dan naar erfhuus@pompdagen.nl of neem op werkdagen na 18.00 uur vrijblijvend contact op. Dat kan met Paul Journee 06-19764198 of Mario Maatman 06-51369845

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.