Home / archiefcentraal / van brussel en haarman bundelen krachten

van brussel en haarman bundelen krachten

Berna van Brussel persoonlijke uitvaartverzorging in Raalte en omgeving gaat per 9 juli samenwerken met Marcel Haarman. In juni 2000 is Berna van Brussel begonnen met haar persoonlijke uitvaartonderneming. Haar bedrijf is nog steeds groeiende, waardoor zij ondersteuning goed kan gebruiken. Deze ondersteuning heeft zij gevonden in de persoon van Marcel Haarman, een geboren en getogen Raaltenaar, die onlangs de opleiding ‘uitvaartondernemer’ met succes heeft afgesloten.

Bij toeval kwamen ze elkaar tegen. Marcel, vrijwilliger in de avondwakegroep van de H. Kruisverheffing, informeerde bij Berna, voordat hij aan de opleiding ‘uitvaartondernemer’ begon, wat hem te wachten zou staan. Van het ene gesprek kwam het volgende en zo ontstond het idee de krachten te bundelen.“Ik kan me helemaal vinden in de werkwijze van Berna en ik wil heel graag meegaan in de stijl die zij heeft neergezet.”

Van Brussel: “Ik verheug me nu al op de samenwerking met Marcel. Voor mij is het heel fijn dat ik geen mensen meer teleur hoef te stellen als er tegelijkertijd meldingen zijn. De klaproos blijft gewoon ons logo. De klaproos is voor mij altijd al de mooiste bloem die er bestaat; ze is voor mij het symbool van de schoonheid en de teerheid van een mensenleven.”

Als je meer wilt lezen over de uitvaartverzorging Berna van Brussel – Marcel Haarman, dan vind je dat op www.uitvaartverzorging-raalte.nl. Het telefoonnummer blijft 0572-356671.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.