van brussel en haarman bundelen krachten

Berna van Brussel persoonlijke uitvaartverzorging in Raalte en omgeving gaat per 9 juli samenwerken met Marcel Haarman. In juni 2000 is Berna van Brussel begonnen met haar persoonlijke uitvaartonderneming. Haar bedrijf is nog steeds groeiende, waardoor zij ondersteuning goed kan gebruiken. Deze ondersteuning heeft zij gevonden in de persoon van Marcel Haarman, een geboren en getogen Raaltenaar, die onlangs de opleiding ‘uitvaartondernemer’ met succes heeft afgesloten.

Bij toeval kwamen ze elkaar tegen. Marcel, vrijwilliger in de avondwakegroep van de H. Kruisverheffing, informeerde bij Berna, voordat hij aan de opleiding ‘uitvaartondernemer’ begon, wat hem te wachten zou staan. Van het ene gesprek kwam het volgende en zo ontstond het idee de krachten te bundelen.“Ik kan me helemaal vinden in de werkwijze van Berna en ik wil heel graag meegaan in de stijl die zij heeft neergezet.”

Van Brussel: “Ik verheug me nu al op de samenwerking met Marcel. Voor mij is het heel fijn dat ik geen mensen meer teleur hoef te stellen als er tegelijkertijd meldingen zijn. De klaproos blijft gewoon ons logo. De klaproos is voor mij altijd al de mooiste bloem die er bestaat; ze is voor mij het symbool van de schoonheid en de teerheid van een mensenleven.”

Als je meer wilt lezen over de uitvaartverzorging Berna van Brussel – Marcel Haarman, dan vind je dat op staging2.uitvaartverzorging-raalte.nl. Het telefoonnummer blijft 0572-356671.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.