van breukelen speler van jaar overwetering

Maikel van Breukelen is zondag verkozen tot speler van het jaar van SC Overwetering. Zijn tomeloze inzet en sterke coaching in het veld deden de jury besluiten om Van Breukelen te onderscheiden. De supportersvereniging had een zware kluif aan de verkiezing van dit jaar. Door blessures of schorsingen meegeholpen, of juist tegengewerkt, wisselde een vijftal spelers voortdurende elkaar op de “koppositie” af. Tijdens de nacompetitie viel het besluit. Van Breukelen won de verkiezing.

Hein te Riele, die normaal gesproken de bloemen uitreikt aan de winnaars van dit soort onderscheidingen, viel zelf ook nog in de prijzen. Te Riele werd verkozen tot supporter van het jaar. Groot was dan ook zijn verbazing dat hij, met de bloemen in de hand voor de supporter van het jaar, steeds meer jurygedachtes hoorde ventileren die op hem zelf van toepassing zouden kunnen zijn. De bloemen mocht hij houden en een grote foto op canvas van zijn eigen optreden werd hem overhandigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.