tweehonderd euro voor dagje sabine uitslag

De dagje op pad met Tweede Kamerlid Sabine Uitslag is tweehonderd euro waard. Dat is zondagmiddag gebleken op de veiling bij SC Overwetering in Olst. In een volle tent gingen bijna 190 kavels onder de hamer. Uiteindelijke opbrengst voor de kas van sportclub: Dik 13.000 euro.

De damesselectie van de handbal had zo’n honderd appeltaarten gebakken, die elk voor een tientje van de hand gingen. Dat was inclusief bus slagroom. De veiling werd gedragen door het enthousiasme van veilingmeester Overweg die op onnavolgbare wijze, in een stortvloed van woorden, de producten aan de man bracht.

Meestal bij opbod en af en toe, wanneer het de toegestroomde massa te snel ging, bij afslag of hij zette opnieuw in. Tempo en humor van hoog gehalte en dat hield ook de kopers vast door de hele sessie heen.

Leuk detail: De penningmeester van Overwetering was tijdens de veiling op vakantie. Hij heeft per sms bericht gekregen van de opbrengst. Of de penningmeester zijn vakantie heeft verlengd, is ons nog niet bekend…

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.