troost wijhe wint districts kampioenschap

Yvonne Troost, wielrenster van Hepro, heeft maandag het Districts Kampioenschap Noord bij de vrouwen op haar naam geschreven. De Wijhese renster was NWVG-dames Trieneke Fokkens uit Leutingewolde en Janneke Ensing uit Gieten te snel af in de eindsprint.

Nadat de koers van de dames een aantal keren door de juniorenkoers werd beïnvloed en enkele ontsnappingen waar NWVG dames betrokken teniet werden gedaan, kwam de koers pas echt tot leven in de laatste zes ronden.

Met nog vier ronden te gaan demarreerden NWVG-ers Trieneke Fokkens en Hanneke Mulder. Janneke Ensing sloot ook aan bij het kopgroepje, net als Yvonne Troost en Danielle Bekkering. Fokkens probeerde nog weg te rijden uit de kopgroep, maar dat lukte niet. In de eindspurt bleek Troost de snelste van de dag.

Uitslag:

1. Yvonne Troost

2. Trieneke Fokkens

3. Janneke Ensing

4. Daniellle Bekkering

5. Hanneke Mulder

Zaterdag 25 juni staat in Ootmarsum de dames aan de start van het Nederlandse Kampioenschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.