tring tring mevrouw braakman wint fiets

Mevrouw Braakman uit Raalte is de gelukkige winnares van de zoek- en win prijsvraag van de Gazelle select folder van Kruiper Tweewielers. Uit meer dan zesduizend inzendingen was mevrouw Braakman de gelukkige, zij had namelijk het juiste woord gevonden.

De manager van Select Centers, Lieke de Nooijer, kwam de fiets persoonlijke overhandigen. Het gaat om een speciale fiets die alleen te koop is in de Select Centers van Gazelle. Niet elke winkel mag zich namelijk een Select Center noemen, Kruiper is hiervoor speciaal geselecteerd. Zij hebben de hele collectie Gazelle fietsen in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.