tourspel steeds meer namen bekend

“Het grote geld, daarover neem ik dit weekend een beslissing,” vertelt hij stellig. “Maar dan heb je het slechts over een renner of vijf. Daarbij gaat het om vragen als: welke van de broertjes Schleck stel ik op, neem ik alleen Cavendish mee, of ook sprinters als Farrar en Hushovd. Welke kansen dicht ik klassementsrenners als Sanchez, Wiggins, Van den Broeck en Gesink toe? Het scheelt wel dat ik me over grote renners als Nibali, Freire, Ballan, Bos en Breschel geen zorgen hoef te maken, die blijven thuis.’’

Onze Man denkt met zes grote namen een slordige 130 miljoen uit te gaan geven. “Die andere zes mogen dus maar 20 miljoen kosten. Dat zijn de knechten, vrijbuiters, eendagsvliegen en dark horses.’’ Hun namen zijn allemaal nog niet bekend. Het komend weekend wordt overal de nationale titelstrijd gereden, daarna worden de laatste ploegen samengesteld. Onze Man: “Ik ga zondag al zappend de titelstrijd in Spanje, Frankrijk en Italië, bestuderen, maar ook in Oezbekistan, Kazachstan, Slovenië en Wit Rusland ga ik op zoek naar wie in vorm is en wie niet. Vanaf maandag ga ik dan het kleine grut bij elkaar kopen.’’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.