tismawajewendband heeft het oerolvirus

Nadat de ‘tismawajewendBand afgelopen zaterdag de hardlopers tijdens de Zwolse Halve Marathon aanmoedigde met haar vrolijke noot en gezang, zijn de ogen van het muziekgezelschap nu gericht op het jaarlijkse theaterfestival op Terschelling.

24 juni reist de zwartgouden brigade van de ‘tismawajewendBand af naar Terschelling om daar het Oerol festival op te leuken. In 2007 en 2009 waren de leden van de band ook al van de partij. In 2007 nog “illegaal” om de eilandbezoekers die de veerboot op- en afgingen te vermaken, in 2009 werd de speelruimte vergroot en mocht geheel West-Terschelling onveilig gemaakt worden.

Initiatiefnemer Wim Albers, bandlid en op en top Oerolfan, besmette de band met het Oerolvirus. . Helaas is Wim begin 2010 overleden. ”Met weemoed maar bovenal vreugde zullen we terugkijken op de goede tijd die we met Wim daar hebben gehad” vertelt voorzitter Marjan Middendorp, “De traditie om Oerol te bezoeken en onze muzikale act daar neer te zetten houden we, mede vanuit Wim´s nagedachtenis, graag in stand. Het feest past goed bij de band. De combinatie van onze muziek en acts waarbij we graag het publiek willen betrekken, spreekt de Oerolgangers erg aan. We komen hier erg goed tot ons recht.”

Dit jaar zal de band neerstrijken op camping Mast in Formerum. Daar zijn een aantal kant-en-klare tenten geboekt en wordt de camping omgetoverd tot een zwartgouden bolwerk. 24 juni vaart de band uit en 26 juni meren ze weer aan op vaste wal. De eigen Bandbus zal de muzikanten naar Harlingen vervoeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.