timmerweek heino nu al in de steigers

Ook dit jaar wordt er voor de basisschooljeugd weer een leerzame timmerweek georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers. Net als vorig jaar wordt de Timmerweek gehouden op Park Landgoed Old Heino, aan de Zwolseweg in Heino. De opening is 25 juli om 9.00 uur met de onthulling van de bouwplannen. De afsluiting is op 28 juli met een BBQ en springkussens.

Op 23 juli kan je je al aanmelden, tussen 10.00 en 14.00 uur op Park Landgoed Old Heino, of via de website staging2.timmerweekheino.nl Ook dan kunnen de kaarten het best op 10 juli worden opgehaald, zodat er op maandag, zo snel mogelijk gestart kan worden met bouwen.

Er is voor de derde keer de mogelijkheid om kinderen aan te melden met een lichamelijke beperking en kinderen met een lichte achterstand. Ook voor hen geldt de leeftijdscategorie van 6 tot en met 12 jaar. De gemeente Raalte zorgt voor een goed begaanbaar terrein, zodat jongelui met een handicap gewoon lekker kunnen meedoen.De weekkaarten kosten 12,00 euro per kind. Dagkaarten zijn 4,00 euro per kind en alleen de donderdagkaart kost 5,00 euro per kind, in verband met de BBQ.

Ieder kind krijgt een persoonlijke kaart, waarop de tijden duidelijk zijn vermeld op de achterzijde. Mocht er een tropenrooster nodig zijn, dan wordt dit op 25 juli bekend gemaakt, op het grote informatiebord. Voor de kinderen zijn de consumpties gratis. Voor geïnteresseerden en belangstellenden wordt er een kleine vergoeding voor de consumpties gevraagd.

Ook dit jaar komt er op 27 juli een jury langs alle bouwwerken, om deze te beoordelen op diverse onderdelen. Wanneer er nog vragen zijn, je misschien mee wilt helpen als vrijwilliger of er meer informatie over bovenstaande nodig is, neem dan contact op via: 06 40 70 64 75 of 06 13 65 84 27. Via de website staging2.timmerweekheino.nl of staging2.timmerweekheino.hyves.nl

Even als de vorige jaren is het mogelijk om een extra bijdrage te geven. Speciaal voor de Timmerweek is er een rekeningnummer opengesteld om de komende jaren de Timmerweek weer tot een waar feest te kunnen maken. Geld, dat ten goede komt aan de extra service, een extraatje voor de kinderen en een extra opslagwagen, kan je overmaken op rekeningnummer: 69.09.58.129 ten name van Timmerweek Heino in Heino, onder vermelding ‘voortgang Timmerweek’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.