time out knipt voor het goede doel

Time Out Kappers gaat stichting Haarwensen een handje helpen. Iedereen die 25 centimeter of meer van zijn eigen haar afstaat, wordt door de kapsters van Time Out gratis geknipt. Zo proberen ze zoveel mogelijk vlechten te verzamelen voor de stichting.

Van dit haar worden pruiken gemaakt voor kinderen die door een medische behandeling hun eigen haar zijn verloren. De kinderen krijgen van de stichting dan een pruik zonder dat ze hiervoor hoeven te betalen.

Eigenaresse, Connie Huijsmans, zet zich graag in voor dit goede doel. Door vlechten op te sturen naar Haarwensen proberen zij de moeilijke periode waarin de kinderen zich bevinden iets te verzachten. Wil je ook een gratis knipbeurt en daarmee je haar doneren aan stichting Haarwensen, bel dan naar de kapsalon om een afspraak te maken, 0572 355452.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.