Home / archiefcentraal / the cult signeert gitaar voor dauwpop

the cult signeert gitaar voor dauwpop

Vooriedereen die gek is op Jägermeister, gitaren en The Cult heeft de organisatie van Dauwpop een toffe prijs. Als je namelijk mee doet met het Dauwpop Prijzenfestival maak je kans op een Jägermeister gitaar die gesigneerd is door niemand minder dan The Cult.

Als klap op de vuurpijl mag de winnaar de prijs op komen halen in de Jägermeister VIP area. Voor alle twitterende bezoekers heeft de organisatie een zogenaamde Twitterwal geregeld. Als je hashtag #dauwpop gebruikt dan komt je tweet op de LED schermen bij Jupiler Mainstage voorbij.

Voor meer info kan je terecht op www.dauwpop.nl

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.