tennissende senioren ramele 2 kampioen

Na een stroeve start is het seniorenteam Ramele 2, bestaande uit Piet Braam, Piet Pont, Arnold Hutten, Gerard Bloemenkamp en Harry Groten, kampioen geworden van de derde klasse van de regiocompetitie Noordoost van de KNLTB.

In de laatste wedstrijd werd de strijd aangebonden tegen het team van Timmersweide uit Hengelo. Na vier partijen was de stand 2-2, in een bloedstollende laatste partij werd de overwinning en het kampioenschap middels een driesetter binnengehaald: 2-3. Bijzonder is hierbij te vermelden dat dit gehele team zich vorig jaar heeft ingezet voor het Galm-project van de Gemeente Raalte (sportdeelname voor 65 plussers ).

De gemiddelde leeftijd van het team is 70 jaar, dit bewijst maar weer dat sporten ook op wat latere leeftijd leuk kan zijn en tevens een zeer gezonde bezigheid is. Tennisvereniging TRR – Ramele heeft de jeugdopleiding hoog in het vaandel, maar ook de oudjes laten zich niet zomaar van het veld slaan.

Terug in Raalte werd op het eigen tennispark de champagne ontkurkt, en het kampioenschap

op uitbundige wijze gevierd.

Voor verdere informatie zie staging2.tvramele.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.