t shirts wandelvierdaagse weer verkrijgbaar

De felgroene T-shirts van de Sallandse Wandelvierdaagse zijn regelmatig te zien tijdens wandeltochten. De bezitters krijgen vaak complimenten en soms jaloerse blikken van collega’s die ook graag zo’n shirt willen hebben. De organisatie van de SW4D moest die mensen echter nul op het rekest geven, want ze waren door de voorraad heen.

Tot nu toe althans, want woningcorporatie SallandWonen heeft het initiatief genomen om honderd extra T-shirts te bestellen. Burgemeester Piet Zoon stemde daar als ambassadeur en warm pleitbezorger van de SW4D van harte mee in.

Vanaf maandag 4 juli zijn de T-shirts in diverse maten af te halen op het kantoor van SallandWonen aan de Domineeskamp 1 in Raalte. De actie geldt alleen voor wandelaars uit de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte, die dit jaar deelnemen aan de Vierdaagse van Nijmegen. Wie zich op kantoor meldt, moet dus in staat zijn om de inschrijfgegevens te presenteren. Uiteraard verloopt de actie volgens het principe ‘op is op’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.