summer dance classics in zwembad wijhe

Een dance classics avond in een buitenzwembad. Beachfestivalsferen kunnen niet veel dichterbij komen in Salland. De Wijhese zwemclub WZC en Jambalaya Soundservice slaan de handen in een om samen het feestje op poten te zetten.

Op 1 juli is Zwembad de Welters tussen 21.30 uur en 00.30 uur decor voor het

muziekfestijn. Tijdens deze zomerse muziekavond staan natuurlijk de zomerse hits uit de jaren ’80, ’90 en later centraal. Na het grote succes van de Dance Classics-avond tijdens het 1050-jarig bestaan van Wijhe (mei 2010), hebben WZC en Jambalaya Soundservice een zomerse editie ontwikkeld. De toegang is vanaf 16 jaar en gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.