Home / archiefcentraal / stichting ole baant zich een weg

stichting ole baant zich een weg

Met dit verharde pad zijn de aan- en afvoermogelijkheden van materialen een stuk verbeterd. Ook het zwembad Heidepark zal profijt hebben van dit verharde pad bij onder meer de uitoefening van de onderhoudswerkzaamheden.

Na goed overleg met de gemeente en het zwembadbestuur, wordt binnenkort een vast podium aangelegd op het terrein. Acon Afrasteringen heeft zich spontaan bereid verklaard om deze klus geheel vrijwillig te klaren.

Lemelerveld Spettert begint op zaterdag 25 juni met een beachparty voor de jeugd. Na 21.30 uur is er een muzikaal programma voor jong en oud. Het zondagprogramma begint met een speciale kerkdienst om 11.00 uur. De hele zondagmiddag staat in het teken van vermaak voor het hele gezin, met kindertheater en allerlei activiteiten rondom het zwembad. Meer informatie op www.lemelerveldspettert.nl

Lees ook

Bijzondere editie van Deventer op Stelten

Programma gespreid over tien dagen; voorverkoop inmiddels begonnen DEVENTER – Van vrijdag 2 tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.