standhouders welkom op salland natuur fair

Op zondag 11 september 2011 vindt de dertiende editie van de Salland Natuur Fair plaats op landgoed Groot Zwaaftink in Heeten. De Salland Natuur Fair is er voor jong en oud. Iedereen vind er wel wat. Natuur, dieren, muziek, demonstraties, het buitenleven en heel veel standjes met leuke hebbedingetjes en producten van het land. Kortom te veel om op te noemen.

Voor de komende fair is er nog ruimte voor (nieuwe) standhouders. Bedrijven, organisaties en verenigingen die in de natuur actief zijn of een raakvlak hebben met de natuur en het platteland kunnen zich door middel van een stand presenteren.

Voor informatie kun je bellen met deelnemerscoördinator Rick Wijnberg, mob: 06-29488564. Meer informatie op staging2.sallandnatuurfair.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.