Home / archiefcentraal / st bernadette school sluit gezonde week af

st bernadette school sluit gezonde week af

Basisschool St. Bernadette in Heeten stond van 14 tot en met 17 juni in het teken van de Gezonde week. Vandaag wordt het project, een initiatief van de GGD in samenwerking met de gemeente, afgesloten met een oranjeoptocht door het dorp.

Groep zes opende de gezonde week met een leuke dans die ze hadden ingestudeerd. Meteen na de opening heeft een aantal studenten van het projectteam Kind-Actief Raalte van Landstede ‘gezonde spelletjes’ met de kinderen gedaan. Deze spelen waren zowel voor de basisschool als voor KOOS en de peuterspeelzaal. De jongste kinderen deden makkelijke, leuke en leerzame spelletjes. De groepen drie en vier hebben een dans geleerd en bij de groepen vijf en zes heeft het projectteam Sport-Eve Raalte een conditietest afgenomen.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.