st bernadette school sluit gezonde week af

Basisschool St. Bernadette in Heeten stond van 14 tot en met 17 juni in het teken van de Gezonde week. Vandaag wordt het project, een initiatief van de GGD in samenwerking met de gemeente, afgesloten met een oranjeoptocht door het dorp.

Groep zes opende de gezonde week met een leuke dans die ze hadden ingestudeerd. Meteen na de opening heeft een aantal studenten van het projectteam Kind-Actief Raalte van Landstede ‘gezonde spelletjes’ met de kinderen gedaan. Deze spelen waren zowel voor de basisschool als voor KOOS en de peuterspeelzaal. De jongste kinderen deden makkelijke, leuke en leerzame spelletjes. De groepen drie en vier hebben een dans geleerd en bij de groepen vijf en zes heeft het projectteam Sport-Eve Raalte een conditietest afgenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.