sophie en joel winnen topkid sportspel

Sophie (9) en Joël (11) zijn de gelukkige winnaars van het TopKid Sportspel van Rabobank Salland. Zij hebben allebei een Intertoys Giftcard ontvangen. De Rabobank reikt vier keer per jaar een prijs uit aan de winnaars van het TopKid Sportspel, dat op staging2.raborolf.nl/salland gespeeld kan worden.

Rabo Rolf is het boegbeeld voor kinderen tot en met 11 jaar. Op zijn site kunnen kinderen games spelen en kleurplaten downloaden en al spelenderwijs leren omgaan met geld. Daarnaast krijgen alle jeugdige klanten van Rabobank Salland op hun verjaardag een verjaardagskaart van Rabo Rolf met daarop een speciale code waarmee zij kunnen inloggen op het ‘cadeau’ gedeelte op de site. En naar eigen keus een leuk cadeau kunnen uitzoeken. Bijvoorbeeld een middagje theater, zwemmen of spelen bij een kinderboerderij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.