Home / archiefcentraal / sophie en joel winnen topkid sportspel

sophie en joel winnen topkid sportspel

Sophie (9) en Joël (11) zijn de gelukkige winnaars van het TopKid Sportspel van Rabobank Salland. Zij hebben allebei een Intertoys Giftcard ontvangen. De Rabobank reikt vier keer per jaar een prijs uit aan de winnaars van het TopKid Sportspel, dat op www.raborolf.nl/salland gespeeld kan worden.

Rabo Rolf is het boegbeeld voor kinderen tot en met 11 jaar. Op zijn site kunnen kinderen games spelen en kleurplaten downloaden en al spelenderwijs leren omgaan met geld. Daarnaast krijgen alle jeugdige klanten van Rabobank Salland op hun verjaardag een verjaardagskaart van Rabo Rolf met daarop een speciale code waarmee zij kunnen inloggen op het ‘cadeau’ gedeelte op de site. En naar eigen keus een leuk cadeau kunnen uitzoeken. Bijvoorbeeld een middagje theater, zwemmen of spelen bij een kinderboerderij.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.