senioren computercursussen in swaenewoerd

De eerste week van september starten bij Swaenewoerd weer computercursussen voor beginners, gevorderden, fotobewerking en stamboomonderzoek.

Iedere cursus bestaat uit acht dagdelen van twee uur. Elke cursus wordt gegeven door twee vrijwilligers aan maximaal zes cursisten. Er wordt rekening gehouden met de wensen en snelheid van werken van de cursisten. Om te kunnen deelnemen aan deze cursussen wordt wel verwacht dat u thuis beschikt over een PC of Laptop, een eigen e-mail adres is ook van belang. De inschrijvingen worden op datum van inleveren verwerkt. Dus vol is vol.

Een folder met meer informatie en het inschrijfformulier kunt u afhalen bij de balie van Swaenewoerd, Zwanenwoerd 1, 8102 BE, Raalte. Of bellen naar 0572 – 345678. Alle informatie wordt dan toegestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.