sallandse ondernemers steunen rockopera

Het project wordt gesteund door echte Sallandse ondernemers die de overname van een familiebedrijf zelf aan den lijve hebben meegemaakt. “Ik heb ooit het Raalter bedrijf Douma Deuren van mijn vader en zijn neef overgenomen. En jaren later onder druk van de omstandigheden weer verkocht. Ik kan je zeggen; dat was een zeer intense tijd.“ Marcel Douma, bedrijfskundige, businesscoach en mediator uit Zwolle spreekt vanuit de praktijk. “En wat leuk is, is dat ik met deze persoonlijke ervaringen een steentje heb kunnen bijdragen aan de verhaallijn van Dromen, Denken Durven Doen.”

Maar ook Bas en Marc Roescher van TCR Vervoer, Max van der Kwaak Jr. van Heus Voeders, Willy en Arno Huisken van restaurant de Bagatelle, Ferdi Zweerink van Sonodruk en Paul Hannink van Hannink Makelaars bieden hun diensten aan. Ieder vanuit zijn eigen discipline, maar allemaal vanuit een eenduidige reden: Respect voor het ondernemerslef! Bas Roescher: “Alleen al het feit dat Hans het aandurft om op eigen risico zoiets groots te organiseren…tja, dan mag onze bescheiden bijdrage voor het slagen van dit project toch niet ontbreken?”

De groep Sallandse ondernemers sponsort het project niet alleen met financiële middelen maar ook met diensten zoals gratis bus vervoer en drukwerk, aantrekkelijke diner-arrangementen, adviezen en PR-activiteiten. Ferdi Zwerink: “Geld is bij dit soort projecten altijd een voorwaarde. Zelden is het ook het doel! Dat geldt helemaal voor dit project. En dat was onze reden om te sponsoren”.

De productie van Dromen Denken Durven Doen, loopt op volle toeren. De repetities met de solisten zijn gestart! Paul Hannink: ik heb alvast een heel klein stukje mogen horen….en ik weet nu al dat ik straks in dat grote theater, met die prachtige solisten en het grote orkest, geraakt wordt. De combinatie van het verhaal, de muziek en mijn eigen herinneringen… krijg het er nu al koud van.”

Kaarten voor Dromen Denken Durven Doen zijn te bestellen op staging2.ondernemersconcert.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.