Home / archiefcentraal / salland natuur fair zoekt standhouders

salland natuur fair zoekt standhouders

Op zondag 11 september 2011 vindt de dertiende editie van de Salland Natuur Fair plaats. Een fair die er uit springt. Steeds mooier en steeds beter. Al heel wat jaren mogen we héél, héél veel mensen uit Salland en ver daar buiten op “onze” fair ontvangen. Door de plek, het landgoed Groot Zwaaftink in Heeten, de leuke en leerzame demonstraties, de vele deelnemers met hun mooie stands en de horeca met de verschillende koren, is de fair een gemoedelijk familie evenement waar naar uitgekeken wordt.

De Salland Natuur Fair is er voor jong en oud. Iedereen vind er wel wat. Natuur, dieren, muziek, demonstraties, het buitenleven en heel veel standjes met leuke hebbedingetjes en producten van het land. Kortom te veel om op te noemen.

De Stichting Salland Natuur Fair beoogt middels de fair de natuur en het landschap en dan met name die in Salland centraal te stellen en te presenteren aan een zo breed mogelijk publiek. De kwaliteit staat voorop voor zowel de bezoeker als de standhouder. Voor komende fair is er nog ruimte voor (nieuwe) standhouders. Bedrijven, organisaties en verenigingen die in de natuur actief zijn of een raakvlak hebben met de natuur en het platteland kunnen zich door middel van een stand presenteren. Is dit iets voor u?

Voor informatie kun je bellen met deelnemerscoördinator Rick Wijnberg, te bereikbaar op telefoonnummer:

06-29488564. Info is tevens te vinden op www.sallandnatuurfair.nl

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.