salland festival zoekt nog 8 gastgezinnen

De organisatie van het Salland Festival zoekt nog acht gastgezinnen. Het Internationaal Folkloristisch Salland Festival, dat dit jaar van 23 tot en met 26 juni op de Domineeskamp gehouden wordt, krijgt dit jaar een extra groot aantal deelnemers.

Al jaren kan het festival bestaan door de medewerking van inwoners van de gemeente Raalte die in hun woning twee buitenlandse gasten opnemen. Van 21 juni tot 28 juni zijn de deelnemers in het land. Voor deze periode worden dan ook gastgezinnen gezocht. De dansers en muzikanten vragen een plek om te slapen en te eten.

Gastgezinnen krijgen een passe-partout voor het voor het hele festival. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Jolinde Euren (tel. 0572-357163) of Claudia Wassing(tel. 0572-351250).Voor meer info: staging2.sallandfestival.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.