ruim je garderobe op voor shoeby

De maand juli is de ideale maand om je garderobe eens op te ruimen. Waarom? Shoeby Fashion heeft samen met De Nationale Kledingbank een inzamelactie opgestart. Bij alle 215 Shoeby winkels zijn inzamelzakken op te halen en voor 31 juli kan je ze ook weer bij de winkels inleveren.

Niet iedereen kan naar de winkel lopen en een nieuwe garderobe aanschaffen. Steeds meer mensen moeten daarom aankloppen bij de Kledingbank. In 2010 waren dit al 400.000 gezinnen. Helaas is er bij de Kledingbank niet genoeg kleding om al deze gezinnen aan te kleden. Daarom hebben sinds februari dit jaar veel lokale kledingbanken zich gebundeld in De Nationale Kledingbank. Deze samenwerking en ondersteuning van Shoeby moet er voor zorgen dat er in de toekomst wel genoeg kleding bij de Kledingbank ligt.

Voor het grootste gedeelte wordt er geprobeerd om voor zoveel mogelijk nieuwe kleding te zorgen of tweedehands kleding dat niet van nieuwe kleding te onderscheiden is. De kleding die overblijft wordt door De Nationale Kledingbank verkocht en met de opbrengst wordt nieuw ondergoed en sokken aangeschaft voor de Kledingbank cliënten.

Naast deze inzamelactie steunt Shoeby de Nationale Kledingbank door ieder seizoen de restanten van de collectie aan de Nationale Kledingbank te doneren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.