rov zomeractie ook dit jaar weer vol prijzen

In het kader van de grote ROV zomeractie zal op 2 juli in het centrum van Raalte weer een grote braderie plaatsvinden. De kaartjes die je de afgelopen weken waarschijnlijk wel hebt ontvangen bij de deelnemende zaken, kan je vanaf 09.00 uur inleveren op De Plas, in de grote glazen bak.

De braderie is het sluitstuk van de grote ROV zomeractie. In het centrum staan alle ondernemers dan weer met een kraampje buiten. Het begint om 10.00 en sluit om 17.00 uur, net als de rest van de winkels.

De kaartjes moet je wel even voorzien van je naam, adres en telefoonnummer. Om 14.30 uur vindt de grote uitreiking van de finale prijzen plaats en worden de vele cadeaubonnen en de grote prijzen getrokken. Ook de kaartjes die je op zaterdag nog krijgt mogen nog ingeleverd worden. Peter Walter presenteert het hele spektakel.

De commissie wil de mensen dit jaar niet meer zolang laten wachten. Je moet uiteraard wel zelf aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen. Bij afwezigheid gaat de prijs naar iemand anders.

Het hele prijzencircus zal exact één uur duren, dan moeten alle prijzen uitgereikt zijn. Wel heeft de commissie het mogelijk gemaakt dat als de winnaar niet aanwezig is, maar door vrienden of familie gebeld kan worden om direct naar het centrum te komen, de prijzen nog even worden vastgehouden. Mocht de prijswinnaar om 15.15 nog niet aanwezig zijn dan gaat de prijs naar een ander. ‘’Natuurlijk is het zo dat de allergrootste prijzen het laatst worden getrokken’’, aldus Freddy Snel Voorzitter van de Activiteiten commissie van het ROV. Om de toekomstige prijswinnaars te laten zien wat zij eventueel kunnen winnen zal vanaf 13.00 uur alle prijzen uitgestald.

Buiten de vele cadeaubonnen zijn er bijvoorbeeld een aantal fietsen, LG LCD scherm, luxe koffiezetapparaat, barbecue, een grote wooncheque, een grote reischeque, dames- en heren horloges, luxe zonnebril, mini laptop, spiegelreflexcamera en de super hoofdprijs een schitterende scooter, die natuurlijk als laatste wordt getrokken.

Vergeet dus niet om je ROV kaartje op 2 juli vanaf 09.00 uur in te leveren op De Plas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.