ron vloedgraven vrijwilliger van het jaar

Afgelopen weekend werd Ron Vloedgraven, op de feestavond van Rohda, uitgeroepen als ‘Vrijwilliger van het Jaar’. Hij ontving de oorkonde uit handen van de voorzitter en zijn vrouw Hanneke werd in de bloemen gezet.

Ron verzet al een tijd lang veel werk voor de club. Zo zit hij in de Jeugdcommissie, Ontspanningscommissie en de Kledingfondscommissie. Hij is ook nog secretaris van de Communicatiecommissie en was betrokken bij het adviesplan voor het vrijwilligersbeleid.

Om het lijstje even af te maken was hij de motor achter het voetbalplaatsjesalbum. Naast al dit is Ron nog betrokken bij vele andere projecten. Kortom, dik verdiend dus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.