Home / archiefcentraal / rijbewijs kwijt na scheuren over de statumweg

rijbewijs kwijt na scheuren over de statumweg

Een bestuurder is dinsdagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt, nadat hij met meer dan 50 kilometer per uur overschrijding over de Statumweg in Lemelerveld reed. De man liep tegen de lamp bij een snelheidscontrole.

De politie controleerde dinsdag in het bijzonder op mensen die de maximumsnelheid met meer dan 30 kilometer per uur overschreden. Eén andere bestuurder kreeg ook een proces-verbaal. Hij reed meer dan dertig te hard, maar minder dan vijftig te snel. Hij mocht zijn rijbewijs dus houden.

Lees ook

Muzikale carrousel bij wijkcentra in Raalte van start

RAALTE – De drie wijkcentra van Raalte, DeBuut, de Noaber en Centraal Hart, bieden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.