Home / archiefcentraal / ribs en blues sfeer en sfeer

ribs en blues sfeer en sfeer

En pappa en mamma komen dan de rest van uitgaand Salland ook tegen. Want dat maakt zo’n Ribs & Blues feest uniek: het is een feest dat alle doelgroepen bereikt. Marketingtechnisch gezien is dat een van de moeilijkste dingen die je je kunt bedenken. Want is het voor de een goed, voelt de ander zich niet thuis en andersom. Maar R&B is een samengevoegde formule waar het dus wel kan.

Misschien is het wel die mengeling van jong en oud, van kinderen en ouders, van uitgaanspubliek en motorvolk, van bierdrinkers en muziekliefhebbers, dat er – voor zover we weten – nog geen onvertogen woord gevallen is. Houden zo.

Meer woorden wilden we er maar niet an vuil maken. Foto’s doen de rest.

Lees ook

Gratis cursus Kennismaken met Mindfulness

OLST/WIJHE – Impluz biedt vanaf maandag 31 januari de gratis cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.