rennen en springen bij av salland

Het was niet heel erg mooi weer afgelopen zaterdag, toch hebben 15 nieuwe kinderen meegedaan aan de instuif middag van atletiekvereniging AV Salland. Samen met een groepje leden van de vereniging, hebben zij zich prima kunnen vermaken op vijf verschillende onderdelen.

Verspringen, balwerpen, 40 meter horden, kogelstoten en als afsluiting 40 meter sprinten tegen elkaar. Het leverde leuke beelden op voor de supporters, in dit geval hun eigen ouders. Ondanks de regen hebben alle deelnemers zich voor de volle 100% ingezet.

Aan het eind van de instuif ontving iedereen een atletiek diploma met hun eigen scores erop. Moe, voldaan en een beetje verregend ging iedereen rond drie uur weer naar huis. Mocht je niet bij de instuif zijn geweest, maar wil je toch kennis maken met atletiek? Dan ben je bij de trainingen van harte welkom, deze gaan nog door tot eind juli. Kijk voor de trainingstijden op staging2.avsalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.