Home / archiefcentraal / regionale toppers bij lrv ijsseloevers concours

regionale toppers bij lrv ijsseloevers concours

Op 10 en 11 juni organiseert LRV IJsseloevers een concours in Wijhe. Op 10 juni wordt de aftrap om 17.00 uur wordt de aftrap gegeven. Voor dressuur worden de rubrieken M en Z verreden en bij het springen gaat het om de klassen L, M, Z en ZZ. Diverse regionale toppers hebben zich al voor het concours ingeschreven.

Op 11 juni start de dag om 9.00 uur met dressuur klasse B en L en bij het springen starten de klassen BB, B en L. In de middag is er een recreantenconcours georganiseerd en voor het springen zullen de 40+ ruiters een ‘acte de présence’ geven.

Het concours vindt plaats op Hooglandweg 3 in Wijhe.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.