regionale toppers bij lrv ijsseloevers concours

Op 10 en 11 juni organiseert LRV IJsseloevers een concours in Wijhe. Op 10 juni wordt de aftrap om 17.00 uur wordt de aftrap gegeven. Voor dressuur worden de rubrieken M en Z verreden en bij het springen gaat het om de klassen L, M, Z en ZZ. Diverse regionale toppers hebben zich al voor het concours ingeschreven.

Op 11 juni start de dag om 9.00 uur met dressuur klasse B en L en bij het springen starten de klassen BB, B en L. In de middag is er een recreantenconcours georganiseerd en voor het springen zullen de 40+ ruiters een ‘acte de présence’ geven.

Het concours vindt plaats op Hooglandweg 3 in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.