recordaantal deelnemers aan avondfiets3daagse

Aan de Avondfiets3daagse van de Tourclub Dalfsen hebben ruim 800 deelnemers meegedaan. Dat is voor de Avondfiets3daagse een recordaantal. Zoals ieder jaar worden er in drie dagen vele routes gereden over afstanden van 15 en 30 kilometer.

De kortste afstand was een ware gezinshappening. Veel gezinnen met kinderen stapten op de fiets. Opvallend was ook de vele tieners die meefietsten. Zij leefden zich uit zonder toezicht van de ouders. De deelnemers kregen iedere dag onderweg een traktatie en op de korte afstand kregen de fietsers ook een glas limonade.

Aan het einde van iedere dag was er de prijsuitreiking van de Tombola. De 33 prijzen werden door de deelnemers met grote blijdschap in ontvangst genomen. Op dinsdag fietsten onder de deelnemers wethouder Goldsteen mee. Met zijn deelname onderstreept het college het belang van dit evenement voor de gemeente Dalfsen.

Volgend jaar staat er in de derde week van juni weer een avondfiets3daagse op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.