rabobank salland verbinden versterkt

Als ondernemer is het meer dan ooit van belang om contacten te leggen met collega’s en concurrenten. Elkaar leren kennen, van elkaar leren en elkaar helpen versterkt alle partijen. Rabobank Salland wil ondernemers hiervoor de ruimte geven. Daarom organiseren we regelmatig bijeenkomsten en activiteiten voor onze ondernemende klanten.

Twee keer per jaar vindt ons Starterscafé plaats, een informele netwerkgelegenheid voor jonge ondernemingen met een bepaald thema. Daarnaast zijn we hoofdsponsor van Deventer Marktplaats, een groots businessevenement in de Lebuïnuskerk dat dit jaar plaatsvindt op 5 oktober. Wij vinden het belangrijk om echt betrokken te zijn bij onze ondernemende klanten. Alleen door verder te gaan dan de reguliere dienstverlening kunnen we onze klanten werkelijk sterker maken. Onze belofte aan ondernemende klanten luidt niet voor niets: ‘Uw business gaat altijd verder. Ons commitment ook’.

Succesvol Starterscafé

Bedrijvenadviseur Joram Maan was aanwezig op het laatste Starterscafé rond het thema sociale media. Hij vertelt: “Het was een hele interessante avond. Er was een gemêleerde groep van rond de honderd ondernemers. Sommigen hadden nog nooit met sociale media te maken gehad, terwijl anderen als echte specialisten hun hulp aanboden.” Na de workshops over Twitter en LinkedIn waren veel starters druk bezig op hun telefoon, om de tips die ze net gehoord hadden onmiddellijk toe te passen. Verder hingen er grote schermen, waarop alle berichtjes over het Starterscafé die via Twitter werden verstuurd live te zien waren.

“Startende ondernemers staan open voor allerlei tips en ideeën om hun bedrijf verder te brengen”, vervolgt Joram. “Ze staan 100% achter wat ze doen. Je ziet gewoon dat ze er volledig voor gaan, daar word ik zelf ook enthousiast van. Dat spoort me aan om nog meer mee te denken met de klant, nog meer verbeteringen aan te brengen in onze dienstverlening. Het Starterscafé kent een ongedwongen sfeer en het enthousiasme spat er vanaf. Er hangt een hele goede energie!”

Deventer Marktplaats: the place to be!

Op 5 oktober wordt een traditie in ere hersteld: dan vindt er in Deventer weer een ondernemersbeurs plaats. Norbert Horstink, Accountmanager Bedrijven, vertelt: “Andere banken keren dividend uit aan hun aandeelhouders; voor de Rabobank is maatschappelijk dividend heel belangrijk. Daarom zijn wij hoofdsponsor van Deventer Marktplaats. Ook sponsoren we een van de prijzen die uitgereikt gaan worden, namelijk die voor de Deventer Ondernemer van het Jaar. Wat ons enorm aanspreekt in Deventer Marktplaats is dat naast het ontmoeten en profileren, juist het uitwisselen van kennis centraal staat. Er worden de hele dag door diverse interessante workshops voor ondernemers gegeven. Als hoofdsponsor én kennisbank geven wij graag invulling aan het verzoek een aantal workshops te verzorgen.

Ook Norbert herkent de behoefte aan online en offline netwerken. “Een organisatie als MKB Deventer heeft meer dan duizend leden en sociale media zijn populairder dan ooit, dat zegt wel iets. Het Starterscafé en Deventer Marktplaats zijn laagdrempelig en kennen een grote diversiteit. Het zijn erg leuke gelegenheden om van grote en kleine ondernemers te horen wat ze nou precies doen.”

Kom ook netwerken in Salland

Wilt u zelf de positieve energie van netwerken ervaren? Kom dan naar het volgende Starterscafé of naar Deventer Marktplaats op 5 oktober. Wij ontmoeten u graag tijdens deze evenementen!

Volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van alle activiteiten die wij organiseren, staging2.twitter.com/rabobanksalland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.