rabobank pinkstertoernooi zit dr weer op

Tijdens de Pinksterdagen is op het Tennispark in Lemelerveld weer het jaarlijkse grote open toernooi van de plaatselijke tennisvereniging gehouden, het Rabobank Pinkstertoernooi. Hoofdsponsor van het toernooi was de Rabobank Vaart en Vechtstreek.

Omdat direct na het toernooi begonnen is met het vernieuwen van de banen was dit het laatste toernooi op de oude Canada-Tenn banen. De mannen van de baancommissie hadden desondanks toch hun best gedaan om de banen zo goed mogelijk te prepareren.

Hoewel de weersvooruitzichten niet geweldig waren, viel het toch alleszins mee met de regen. Alleen op vrijdagavond was er wat oponthoud en op zaterdagavond zorgde een wolkbreuk er voor dat er voor de laatste keer een aantal vrijwilligers met sponsen en bladblazers in de weer zijn geweest om de banen zo snel mogelijk weer bespeelbaar te maken.

Net als de laatste jaren was er ook dit jaar weer veel deelname, van mensen die al jaren mee doen, maar ook van een aantal spelers die net op tennis zitten en op dit toernooi hun eerste officiële wedstrijdjes hebben gespeeld. En deze soms zelfs wisten te winnen. Door de flexibele opstelling van wedstrijdleider Ans, die zoals elk jaar zo veel mogelijk aan de wensen van de deelnemers probeert te voldoen en door de soepele medewerking van de deelnemers zelf, kon het volle programma naar ieders tevredenheid worden afgewerkt. De ballen werden gesponsord door Coop Neppelenbroek Lemelerveld.

Naast de sportieve strijd op de banen was het voor de deelnemers en hun supporters goed toeven in en rond de kantine, de mensen van de kantinecommissie en de barbezetting hadden alles weer uitstekend voor elkaar. Zo was de keuken uitgebreid met een extra frituurtent, waardoor er nu ook patat is het assortiment zat. Verder kon men genieten van een lekker biertje, voor weinig, met dank aan een aantal biersponsoren, die dit op een late competitiezondagavond spontaan hadden geregeld.

Op maandag werden de finalewedstrijden gespeeld. De voorspelde regen bleef gelukkig uit zodat dit soepel verliep. Daarna werd het toernooi afgesloten me een toespraakje van de van de voorzitter, de prijsuitreiking, de verloting en de uitslag van het ludieke raadspel, waarbij het gewicht van een bak met het materiaal van de oude banen geraden moest worden. De prijzen voor de verloting werden beschikbaar gesteld door een groot aantal bedrijven uit Lemelerveld en omgeving. De hoofdprijzen voor de verloting en het ludieke raadspel, een LCD TV en een laptop, werden beschikbaar gesteld door EG Computer Specialisten.

De toernooicommissie had inmiddels al veel complimenten ontvangen over het verloop van het toernooi, maar Henk Hendriks uit Hellendoorn heeft dit in een heel leuk, spontaan bedanktoespraakje nog even uitgesproken namens de deelnemers. Hij was dan wel niet de speler met de hoogste speelsterkte maar praten kon hij als de beste.

Finalisten Rabobank Pinkstertoernooi 2011:

Heren Dubbel 4: 1e: Jonas ten Brinke en Ton ten Brinke 2e: Gerco Slotman en Peter Talen

Heren Enkel 5: 1e: Inze Diteweg 2e: Arnold Weteringe

Heren Dubbel 5: 1e: Maarten Hukker en Geert Jan Ots 2e: Jasper Hansman en Edwin Pongers

Dames Enkel 5: 1e: Astrid Kuiper 2e: Eline Esveldt

Dames Dubbel 5: 1e: Astrid Kuiper en Tjarda Reints Bok 2e: Ria Morrenhof en Anja Slettenhaar

Gemengd Dubbel 5: 1e: Rik Butink en Jose Tijhuis 2e: Peter Talen en Kim Bokking

Heren Enkel 6: 1e: Rene in de Wal 2e: Jurgen de Vos

Heren Dubbel 6: 1e: Jan de Haan en Rene in de Wal 2e: Albert Talen en Kees Voskes

Dames Dubbel 6: 1e: Astrid Habers en Monique Herbrink 2e: Petra Kemerink en Geesje Talen

Gemengd Dubbel 6: 1e: Kees Voskes en Geesje Talen 2e: Maurice Wessels en Christa Lubberts-De Winter

Heren Enkel 7: 1e: Nathan Tellegen 2e: Joram Hofman

Heren Dubbel 7: 1e: Hans Kuiper en Frank Smit 2e: Patrick Luchtenberg en Theo Luchtenberg

Dames Enkel 7: 1e: Christa Lubberts-De Winter 2e: Marije Nool

Dames Dubbel 7: 1e: Antje Herbrink en Jeannette Kleinlugtenbeld 2e: Mariel ten Berge en Carolien Maris

Gemengd Dubbel 7: 1e: Frans Huisman en Henriette Veltmaat 2e: Dave Kleinlugtenbeld en Anita Heimans

Heren Enkel 8: 1e: Diederik van de Woestijne 2e: Patrick de Vos

Dames Dubbel 8: 1e: Elise Schuttelaar en Christine Simons 2e: Rigiena Kloostra en Sia Menninga

Gemengd Dubbel 8: 1e: Ronald Schuurhannes en Elise Schuttelaar 2e: Hans Wurdemann en Tiny Scholtens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.