Home / archiefcentraal / rabobank jeugdtoernooi succesvol verlopen

rabobank jeugdtoernooi succesvol verlopen

Op een zonovergoten sportpark Heidepark is weer het Rabobank jeugdtoernooi van de vv Lemelerveld gehouden. De meer dan 700 spelers en speelsters verdeeld over 64 teams streden om bekers die voor iedere poulewinnaar te verdienen waren. Ook het publiek genoot van de zon en de wedstrijden van voetballertjes.

Dit jaar was ook weer ruimte gemaakt voor de jongste F-jes uit de voetbalschool. Verschillende verenigingen hadden hiervoor teams aangemeld die 4 tegen 4 speelden. Voor veel van deze spelertjes was het de eerste keer dat ze tegen teams van andere verenigingen speelden wat weer prachtige voetbaltafereeltjes opleverde.

Door de het vele werk van de onderhoudscommissie lag het sportpark er mooi bij, daarnaast had de sponsorcommissie het park met het nodige promotiemateriaal van de Rabobank aangekleed.

Alle 114 wedstrijden werden geleid door scheidsrechters van vv lemelerveld.

Na afloop van het toernooi ontving de toernooicommissie vele complimenten van leiders van de deelnemende teams. De heer Kuit van Rabobank Vaart en Vechtstreek reikte bij één van de prijsuitreikingen de fraaie bokaals uit. De toernooicommissie bedankte alle vrijwilligers en hoofdsponsor Rabobank Vaart en Vechtstreek. Zonder hen is de organisatie van dit evenement onmogelijk.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.