raalte presenteert concept structuurvisie

Vorig jaar is de gemeente Raalte begonnen met het maken van een structuurvisie voor de hele gemeente. In deze visie worden de ruimtelijke ontwikkelingen voor 15 jaar beschreven. De eerste visie is nu af en in de komende weken gaat de gemeente deze bespreken met de politiek, belangenorganisaties, ondernemers en burgers.

Op 16 juni houdt de gemeente een algemene informatiebijeenkomst in Zalencentrum Zwakenberg. Naast een toelichting op de structuurvisie is er ruimte voor het stellen van vragen. Iedereen is om 19.30 van harte welkom.

Een paar belangrijke onderwerpen in het concept zijn het maken van keuzes in de ontwikkeling van woningbouwlocaties, nieuwe bedrijventerreinen en het houden van voorzieningen in de dorpen, hiervoor is het uitgangspunt dat ieder dorp mag groeien. Dit moet wel rekening houden met de groei en de kwaliteit van de ruimte. Dat betekent dus maatwerk. Verder worden ruimtelijke projecten benoemd die komende jaren gerealiseerd gaan worden.

De concept structuurvisie is te downloaden op staging2.raalte.nl via Raalte werk aan en dan ruimtelijke plannen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.