Home / archiefcentraal / raalte krijgt opleiding synchroonzwemmen

raalte krijgt opleiding synchroonzwemmen

“Noordelijk en oostelijk Nederland waren witte vlekken qua opleiding in de synchroonzwemsport’’, aldus interim-voorzitter Kees Jansen van het opleidingscentrum. “Met de komst van dit centrum wordt die vlek nu ingevuld’’. Vanaf 17 september zullen hier 13 talentvolle synchroonzwemsters regelmatig hun oefeningen komen doen, onder deskundige begeleiding van gecertificeerde trainsters. De synchroonzwemsport in oost- en noord Nederland zit toch al in de lift; steeds vaker gooien ploegen van regionale synchroonzwemclubs hoge ogen bij verschillende uitvoeringen. “Dus dit opleidingscentrum was ook eigenlijk wel een must om verder door te kunnen groeien’’, aldus Kees Jansen. Nu al is duidelijk dat het Regionaal Opleidingscentrum Synchroonzwemmen een vliegende start gaat kennen; na de opening op 17 september komen op 24 september al de ‘collega’s’ uit Nieuw-Vennep en Eindhoven op bezoek voor de eerste gezamenlijke talentendag.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.