quatre mains concert in de kruisverheffing

In de basiliek van de Heilig Kruisverheffing geven Susanna Veerman en Wim Does een bijzonder concert op het Adema-orgel. Het is een quatre mains concert, waarbij ze gezamenlijk het orgel bespelen. Op het programma staan werken van verschillende componisten. Het concert wordt afgesloten met de Bacchanale uit de opera Samson et Dalia.

Susanne Veerman behaalde in 1997 haar koordirectiediploma in Moskou. Sinds 2005 is ze begeleidster van het Westerkerkkoor en Back-orkest. In april 2007 ontving ze de zilveren medaille van de Franse Société Académique “Arts-Sciences-Lettres” vanwege haar grote verdiensten voor de Franse koor- en orgelmuziek. Wim Does begon zijn orgelopleiding aan de muziekschool Noordwest Veluwe in Harderwijk. Met regelmaat word Does gevraagd als begeleider op piano en continuo bij koorconcerten en cd-opnames. Sinds 2009 is hij tweede organist van de St. Augustinuskerk in Amsterdam.

Het concert begint op 4 juni om 20.00 uur. De kerk is een half uur tevoren geopend. De toegangskaarten kunnen dan gekocht worden en zijn 7 euro per stuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.